Producătorii și comercianții de băuturi trebuie să se înregistreze în baza de date a Sistemului de Garanție-Returnare (SGR) până pe 28 februarie
Înregistrarea este obligatorie și se face pe site-ul administratorului SGR, http://www.returosgr.ro

rsz selectarea deseurilor la sursa draganesti vlasca

foto cadastru 
   Stimați cetățeni,
   Începând cu luni, 20 decembrie 2021, între orele 12.00 – 15.00 se eliberează cărțile funciare pentru cetățenii din satul Drăgănești-Vlașca.
   În vederea identificării, vă rugăm să prezentați cartea de identitate și actele de proprietate pentru bunurile aflate în proprietate.
   Alături de susținerea dvs., îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală.

   Primar
   Ionuț Ciprian CIUPERCEANU

Stimați cetățeni,

În perioada 5 martie – 2 mai 2021, la sediul instituției se organizează publicarea documentelor tehnice ale cadastrului, rezultate în urma lucrărilor de înregistrare sistematică, efectuate la nivelul comunei noastre.

Astfel, în cadrul acestui termen, persoanele interesate pot depune contestaţii în legatură cu executarea măsurătorilor sau cu orice alte aspecte din documentaţiile publicate.

Având în vedere, impactul pe care îl poate avea cadastrul sistematic asupra delimitării imobilelor, este important pentru toţi deţinătorii să se informeze cu privire la corectitudinea întocmirii documentelor tehnice ale cadastrului, prin verificarea suprafețelor imobilelor, a amplasamentelor acestora, precum și a actelor de proprietate pe care le dețin, cu scopul evitării unor situaţii litigioase şi proceduri de durată în instanţă.

 

Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare,

Primar

Ionuț Ciprian CIUPERCEANU